iPhone 5 en simlock

De iPhone 5 is in diverse varianten uitgebracht. Naast de standaard iPhone 5 kunt u ook kiezen voor een iPhone 5s en iPhone 5c. Het is vaak voordeliger het toestel zelf aan te schaffen en dan een voordelig sim only abonnement hier bij aan te schaffen, echter dient de smartphone dan wel simlock vrij te zijn. Dit zal bij een iPhone kopen met abonnement niet het geval zijn.

Iphone simlock vrij

De iPhone 5s en iPhone 5c zijn simlock vrij, hierdoor bent u dus vrij om voor elke provider te kiezen en om zelf het toestel aan te schaffen in combinatie met prepaid of een sim only abonnement. Wel dient u hiervoor een nano simkaart te gebruiken, deze kunt u bij elke provider aanvragen. De ene provider rekent hogere kosten voor een prepaid simkaart dan de andere, vergelijk om een goedkope prepaid simkaart te vinden. Deze nieuwe iPhones zijn al sinds 25 oktober 2013 verkrijgbaar in Nederland. De prijzen varieren per winkel en per model. De iPhone 5c is de goedkoopste en dan is het ook weer afhankelijk van hoeveel geheugen u kiest.

iPhones vergelijken

Maak eerst uw keuze voor welke iPhone u wilt gaan. Kijk goed naar het geheugen en hoeveel geheugen u nodig acht te hebben. Kijk tevens goed naar de mogelijkheden van de verschillende modellen. Hierbij kunt u denken aan wat het toestel precies kan en kijk wat goed wat u wel of niet gaat gebruiken. Indien u uw keuze gemaakt heeft vergelijk dan het model bij diverse winkels, de prijzen verschillen namelijk behoorlijk. Door iPhones goed te vergelijken vindt u wellicht de goedkoopste iPhone5, 5s of 5c.